MKB Advies

Binnen onze MKB advies dienstverlening, nemen wij graag verschillende HR-taken uit handen voor het MKB. Van dagelijkse werkzaamheden tot het zijn van een sparringpartner of het uitvoeren van verschillende scans, Durescom staat graag voor je klaar.

Onze tools:


HR abonnement
Met het HR-abonnement heb je een externe HR specialist als vaste samenwerkingspartner. Voor een vast bedrag per jaar kun je zo een HR expert inhuren en ontzorgd worden op alle HR vraagstukken. Zo geven we graag advies over wet- en regelgeving en staan we je bij in de dagelijkse HR-gerelateerde zaken. 

HR scan
Benieuwd naar alle risico’s binnen jouw bedrijf? Laat dan een HR scan doen. Deze online scan levert jou een rapportage op met alle aanwezige risico’s en aanbevelingen. Deze concrete rapportage kan direct gebruikt worden voor een plan van aanpak. Maatwerk om specifieke problemen te onderzoeken is mogelijk. 

Vaste HR BP op uren basis
Externe HR specialist als vaste samenwerkingspartner. Voor een vast uurtarief kun je zo een HR expert inhuren en ontzorgd worden op alle HR vraagstukken. Zo geven we graag advies over wet- en regelgeving en staan we je bij in de dagelijkse HR-gerelateerde zaken. Doordat je per uur betaald, is de HR specialist flexibel in te zetten.