Over Durescom

Indien er behoefte is aan HR advies binnen uw organisatie, of u mist een HR of P&O afdeling binnen uw bedrijf, dan kan Durescom u ontzorgen op dit gebied. 

Durescom staat voor een duurzame, resultaatgerichte aanpak met commitment, op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeelsbeleid. Wij onderscheiden ons door een doortastende P&O-aanpak, zijn actief in heel Nederland en hebben ervaring binnen een grote variëteit aan sectoren en branches.

We bieden P&O op operationeel, tactisch en strategisch niveau op het brede palet van de HR-Cyclus. Wij hebben alles hiervoor in huis! Bovendien staan wij te allen tijde graag stand-by voor u en zijn wij op afroep inzetbaar door middel van een abonnement. Wilt u hier meer over weten, neem dan  contact  met ons op!

paraDIGMA groep
Durescom is onderdeel van de paraDIGMA groep. De paraDIGMA groep is uw businesspartner op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid vanuit een integrale benadering. Samen met u maken wij werk van gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van uw medewerkers. Met als resultaat meer werkplezier en bevlogenheid, minder verzuim en een hogere duurzame arbeidsproductiviteit. Voor nu en voor later. Kijk voor meer informatie op www.paradigma.nl.