Over Durescom

De naam Durescom staat voor een duurzame, resultaatgerichte aanpak met commitment, op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeelsbeleid. Wij onderscheiden ons door een doortastende P&O-aanpak, zijn actief in heel Nederland en hebben ervaring binnen een grote variëteit aan sectoren en branches.

Durescom is een professionele HR-partner in de breedste zin van het woord. Met onze specialistische HR kennis en expertise op diverse deelgebieden van dit vak, ontzorgen wij organisaties en ondernemers binnen het totale pakket aan HR- en organisatievraagstukken. Onze focus? Een duurzame en resultaatgerichte aanpak! Onze consultants zijn actief door heel Nederland en hebben ervaring in verschillende sectoren en branches.

Is jouw organisatie op zoek naar HR-advies, managementadvies, begeleiding bij herinrichtingen en/of reorganisaties óf uitvoerende HR-werkzaamheden op het gebied van bijvoorbeeld verzuim, werving en selectie, HR systeem inrichtingen of HR analytics? Dan staat Durescom graag voor jullie klaar!

 

Meer weten over wat wij allemaal voor jullie organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze verschillende diensten.