Vacature HR consultant (32 – 40 uur)

Ben jij nu werkzaam als HR Business Partner of HR Adviseur en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Zoek je vooral afwisseling, waar je weinig standaard gebaande paden hebt en je uit de voeten kan met je eigen ideeën en initiatieven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kan je bij ons verwachten in de rol van HR consultant?

Je gaat eerst kennis maken met je nieuwe collega’s die allemaal bezig zijn in verschillende opdrachten! Klanten komen bij Durescom voor advies of ondersteuning over alle voorkomende HR- en organisatie vraagstukken. Om de vraag van de klant zo goed mogelijk te beantwoorden, bepalen we vooraf hoe onze dienst eruit komt te zien. Veelal starten we in een detachering maar bij andere vraagstukken bieden we de oplossing aan als project. Denk hierbij aan een detachering in tijdelijke HR functies of participeer in projecten zoals functiewaardering, beoordelingssystematiek, verzuimmanagement, duurzame inzetbaarheid of strategische personeelsplanning. Als HR consultant ga jij voor een duurzame, resultaatgerichte aanpak met commitment.

Met andere woorden, je vindt het leuk om voor een aantal maanden onderdeel te zijn van een organisatie, maar hebt geen probleem om dat weer achter je te laten voor een nieuw leerzaam avontuur. Projectmatig werken spreekt je aan en meerdere projecten tegelijk oppakken binnen verschillende organisaties, gaat je goed af. Daar krijg je energie van!

De collega waar we naar op zoek zijn:

  • Heeft een afgeronde HBO opleiding richting HRM of aanverwante richting;
  • Is toe aan een nieuwe stap in een HR advies functie;
  • Woont centraal in Nederland en vindt het geen probleem om te reizen;
  • Durft het eigen pad te kiezen binnen een opdracht!
  • Past niet in een standaard keurslijf en je durft dus jezelf te zijn, met humor of een kritische blik😊;
  • Werkt graag samen maar kan daarnaast ook goed solistisch werken, je redt jezelf wel;
  • Heeft een rijbewijs en vindt het prima om regelmatig onderweg te zijn;
  • Denkt graag in oplossingen, problemen zijn er al genoeg!

Wat bieden wij?

Bij Durescom krijg je de leukste collega’s, niet alleen omdat het prachtige mensen zijn, maar zeker ook omdat je bij ons echt kan sparren over de inhoud. Als jij kansen ziet, zien wij ze ook! Dus voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen, te groeien als professional en jezelf te specialiseren. Hiervoor krijg je uiteraard een passend salaris en benodigdheden om dit tot een succes te maken. Wij werken vanuit ons mooie kantoor te Amersfoort, maar uiteraard ook vanuit de kantoren van onze klanten of vanuit huis om zo niet bij te dragen aan nog meer file leed in dit land.

Ben jij onze nieuwe collega? Verras ons met je reactie door deze te sturen naar info@durescom.nl!