Vacature junior HR consultant (32 – 40 uur)

Wil jij meters maken in het HR vak en de kans krijgen om veel verschillende organisaties te zien en ervaren? En vind jij het leuk om het geleerde in de praktijk te brengen of dat nu projectmatig, ondersteunend of onderzoekend is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kun je bij ons verwachten in de rol van junior HR consultant?

Je maakt eerst kennis met je nieuwe collega’s die allemaal werken aan verschillende opdrachten! Klanten komen bij Durescom voor advies of ondersteuning over alle voorkomende HR- en organisatie vraagstukken. Geen persoon is hetzelfde, daarom gaan we samen met jou bepalen wat je huidige kennisniveau is en welke werkzaamheden goed passen bij het ontwikkelpad dat we samen opstellen. Leren staat hierbij voorop!

In de rol van junior HR consultant koppelen we je aan een ervaren collega, zodat je een goede begeleiding krijgt. Doelstelling is altijd dat we voor de klant zorgdragen voor een duurzame, resultaatgerichte aanpak met commitment.

Deze functie is voor jou als je het leuk vindt om nieuwe dingen te leren in het brede HR vak. Zowel detachering als projectmatig werken spreekt je aan, en meerdere projecten tegelijk oppakken binnen verschillende organisaties gaat je goed af. Daar krijg je energie van!

De collega waar we naar op zoek zijn:

  • Heeft een afgeronde HBO opleiding richting HRM of aanverwante richting;
  • Is toe aan een eerste of tweede stap in een brede HR advies functie;
  • Woont centraal in Nederland en vindt het geen probleem om te reizen;
  • Durft het eigen pad te kiezen binnen een opdracht!
  • Past niet in een standaard keurslijf en durft zichzelf te zijn, met humor of een kritische blik😊;
  • Werkt graag samen maar kan daarnaast ook goed solistisch werken, "jij redt jezelf wel";
  • Als junior HR consultant ben je regelmatig onderweg, dus heb je een rijbewijs.
  • En tot slot denk je graag in oplossingen, problemen zijn er al genoeg!

Wat bieden wij?

Bij Durescom krijg je de leukste collega’s, niet alleen omdat het prachtige mensen zijn, maar zeker ook omdat je bij ons echt kunt sparren over de inhoud. Als jij kansen ziet, zien wij ze ook!

Bij ons krijg je voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen, te groeien als professional en jezelf te specialiseren. Hiervoor krijg je uiteraard een passend salaris en benodigdheden (auto, laptop e.d.) om dit tot een succes te maken. Wij werken vanuit ons mooie kantoor in Amersfoort, maar uiteraard ook vanuit de kantoren van onze klanten of vanuit huis (om zo niet bij te dragen aan nog meer file leed in dit land 😉).

Ben jij onze nieuwe collega? Verras ons met je reactie op info@durescom.nl!