Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Durescom beschikt over 2 kantoorlocaties: in Nieuwegein en Etten-Leur. Wij vinden het echter ook plezierig om bij u langs te komen! Durescom werkt landelijk en een afspraak is eenvoudig geregeld! 

Wij maken ook graag kennis met u! U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. We zijn tijdens kantoortijden bereikbaar via 088-0313860 of per mail via info@durescom.nl. 
 

In eerste instantie zullen we tijdens een intakegesprek samen met u bekijken welke vraagstelling er bij uw organisatie speelt. Als de vraagstelling helder kunnen wij een oplossing op maat bieden. Voorbeelden hiervan zijn; het plaatsen van een HR consultant op basis van detachering, er wordt een project gedefinieerd en uitgevoerd of er wordt een abbonnement afgesloten en wanneer er vragen zijn kunnen deze direct aan een consultant gesteld worden.

Durescom werkt samen met verschilende labels onder de paraDIGMA Groep. Check de website van paraDIGMA Groep: www.paradigma.nl voor de dienstverlening van onze overige labels: PSION, Optios, Argo Advies, Resolu en NIDI opleidingen. Mogelijk vormen we samen de perfecte oplossing welke u zoekt voor uw organisatie!